10 Ekim 2014 Cuma

Desteğimiz Türkiye için Kırmızı ile gel, beyaz ile gel

Türkiye Futbol Direktörü Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde bugün oynayacakları Çek Cumhuriyeti maçı için taraftarlardan destek istedi.
 
İSTANBUL 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde bugün oynayacakları Çek Cumhuriyeti maçı için taraftarlardan destek istedi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu karşılaşma için çıkardığı maç kitabında "Her yer kırmızı-beyaz olsun" başlığıyla yazısı yer alan Terim, Çek Cumhuriyeti maçının, ay-yıldızlı ekibin hedefe ulaşacak yolculuğunda yeni bir başlangıç olacağına inandığını kaydetti.
Terim, taraftarlara seslendiği yazısında, "Amacımız, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran siz değerli futbolseverlere güzel bir futbol ve centilmence geçen bir oyun izlettirmek, 90 dakika sonunda da sahadan galibiyetle ayrılan taraf olabilmek" ifadesini kullandı.
Büyük turnuvaların eleme grubu maçlarının, her biri ayrı strateji gerektiren, içinde farklı hesapları barındıran zor karşılaşmalar olduğunun altını çizen Terim, şöyle devam etti:
"Bu tarz mücadelelerde sizlerin sabırla takımımızı desteklemeniz oyuncularımız için son derece önemli. Onların da ülkemizi en iyi temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarına ve tribünde, evlerinde, dünyanın farklı yerlerinde kendilerini destekleyen insanlarımıza iyi bir sonuç armağan edeceklerine inancım tam. Türk insanı kenetlendiği zaman neler yapabileceğini defalarca gösterdi. Bu kez de sağlayacağımız birliktelikle önümüzdeki hedefe ulaşabilir, büyük turnuvalara katılma özlemimizi dindirebiliriz."
Çek Cumhuriyeti'nin, köklü bir ekole sahip olan ve saygı duydukları bir rakip olduğunu vurgulayan Terim, yazısını şöyle tamamladı:
"Ancak Türk Milli Takımı, gücünü sahaya yansıttığı her maçı kazanacak bir potansiyele sahip. Oyuncularımız bu karşılaşmada tüm güçlerini ortaya koyup, EURO 2016'ya uzanan yolda tabloyu lehimize çevirecek bir netice için mücadele edecek. Onların bu mücadelesinde yanlarında olmanız için milli takım taraftarlarımıza, tüm İstanbullulara 'Kırmızı ile gel, beyaz ile gel' diyoruz."
Muhabir: Bülent Aslan

Hiç yorum yok: